Degustació "Maridatge de cervesa amb xocolata"
Primer es tasta la xocolata, després la cervesa artesanal oportuna i, finalment, el maridatge d’ambdós productes. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques de la cervesa, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.
- On:
- Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Quan:
- 01/09/2024
- Adreça:
- Carrer del Comerç, 36
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Població:
- Barcelona
- Reserves:
- https://www.museuxocolata.cat/activitats_obertes.php#this
Horaris
Diumenge
de 12.00 h a 13.30 h
.
Cal inscripció prèvia.
Durada: 1:30 hora
Preus
Entrada general: 14.5 €
Altres
- Se celebra a:
- Museu de la Xocolata.
- Coordinat per:
- Institut de Cultura de Barcelona.