You are here

Degustació "Maridatge de cervesa amb xocolata"

Primer es tasta la xocolata, després la cervesa artesanal oportuna i, finalment, el maridatge d’ambdós productes. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques de la cervesa, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

On:
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Quan:
01/09/2024
Adreça:
Carrer del Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
Tel.:
932687878
Fax:
932687879
Web:
https://www.museuxocolata.cat/articles.php?id=id1342
E-mail inscripcions:
reserves@museuxocolata.cat

932687878

Horaris

Diumenge
a les 12.00 h
.

Cal inscripció prèvia.

Durada: 1:30 hora

Preus

Entrada general: 14.5 €

Altres

Se celebra a:
Museu de la Xocolata.