Degustació "Maridatge de vins i caves amb Xocolata"
Primer es tasta la xocolata. Després el vi o cava assignat i, finalment, es fa el maridatge d’ambdós productes, observant els canvis que això provoca. El maridatge, acompanyat de les explicacions oportunes és tota una experiència plena de contingut i diversió. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques dels vins i caves, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.
- On:
- Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Quan:
- 25/08/2024
- Adreça:
- Carrer del Comerç, 36
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Població:
- Barcelona
- Reserves:
- https://www.museuxocolata.cat/activitats_obertes.php#this
Horaris
Diumenge
de 12.00 h a 13.30 h
.
Cal inscripció prèvia.
Durada: 1:30 hora
Preus
Entrada general: 18 €
Altres
- Se celebra a:
- Museu de la Xocolata.
- Coordinat per:
- Institut de Cultura de Barcelona.