You are here

Degustació 'Maridatge de vins i caves amb xocolata'

Primer es tasta la xocolata. Després el vi o cava assignat i, finalment, es fa el maridatge d’ambdós productes, observant els canvis que això provoca. El maridatge, acompanyat de les explicacions oportunes és tota una experiència plena de contingut i diversió.  Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques dels vins i caves, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

On:
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Quan:
Des de 10/02/2024 al 26/05/2024
Adreça:
Carrer del Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
Tel.:
932687878
Fax:
932687879
Web:
http://museuxocolata.cat/articles.php?id=id457
E-mail reserves:
reserves@museuxocolata.cat

932687878

Horaris

26 maig
a les 12.00 h
.

Cal inscripció prèvia.

Durada: 1:30 hora

Preus

Entrada general: 18 €

Altres

Se celebra a:
Museu de la Xocolata.
Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.