You are here

Taller "Xocolating"

Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.

On:
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Quan:
Des de 01/07/2024 al 01/09/2024
Adreça:
Carrer del Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
Reserves:
https://www.museuxocolata.cat/activitats_obertes.php#this
Web:
http://www.museuxocolata.cat/

https://www.museuxocolata.cat/activitats_obertes.php#this

Horaris

13 juliol,
27 juliol,
10 agost i
24 agost
de 12.00 h a 13.30 h
.

Cal inscripció prèvia.

Durada: 1:30 hora

Preus

Entrada general: 23.5 €

Altres

Se celebra a:
Museu de la Xocolata.
Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.