Taller "Xocolating"
Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.
- On:
- Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Quan:
- Des de 01/07/2024 al 01/09/2024
- Adreça:
- Carrer del Comerç, 36
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Població:
- Barcelona
- Reserves:
- https://www.museuxocolata.cat/activitats_obertes.php#this
Horaris
13 juliol,
27 juliol,
10 agost i
24 agost
27 juliol,
10 agost i
24 agost
de 12.00 h a 13.30 h
.
Cal inscripció prèvia.
Durada: 1:30 hora
Preus
Entrada general: 23.5 €
Altres
- Se celebra a:
- Museu de la Xocolata.
- Coordinat per:
- Institut de Cultura de Barcelona.