You are here

Degustació "Maridatge de cervesa amb xocolata"

Primer es tasta la xocolata, després la cervesa artesanal oportuna i, finalment, el maridatge d’ambdós productes. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques de la cervesa, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Dónde:
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Cuándo:
De 04/02/2024 a 30/06/2024
Dirección:
Carrer del Comerç, 36
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Tel.:
932687878
Fax:
932687879
Web:
https://www.museuxocolata.cat/articles.php?id=id1342
E-mail inscripcions:
reserves@museuxocolata.cat

932687878

Horarios

16 juny i
30 juny
a les 12.00 h
.

Cal inscripció prèvia.

Durada: 1:30 hora

Preus

Entrada general: 14.5 €

Otros

Se celebra en:
Museu de la Xocolata.