You are here

Degustació 'Maridatge de vins i caves amb xocolata'

La xocolata i el vi tenen més en comú del que sembla. L’origen i varietat del cacau i del raïm i les diferències en els processos de fermentació i elaboració donen com a resultat dos productes molt complexos. Els aromes, sabors i matisos s’uneixen en un tast diferent que complementa els vins i caves amb DO Penedès amb xocolates bean to bar (de la fava a la rajola) elaborades a l’obrador de la Fundació del Gremi de Pastisseria.

L’activitat inclou una entrada per a la visita lliure al museu abans o després del taller.

Adreçat a adults majors de 18 anys

Dónde:
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Cuándo:
26/01/2025
Dirección:
Carrer del Comerç, 36
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Tel.:
932687878
Fax:
932687879
Web:
https://museuxocolata.cat/activitat/maridatge-de-vins-i-caves-amb-xocolata/

932687878

Horarios

Diumenge
a les 12.30 h
.

Cal inscripció prèvia.

Durada: 1:30 hora

Preus

Entrada general: 21 €

Otros

Se celebra en:
Museu de la Xocolata.