You are here

Taller "Xocolating"

Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.

Dónde:
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Cuándo:
De 01/07/2024 a 01/09/2024
Dirección:
Carrer del Comerç, 36
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Reservas:
https://www.museuxocolata.cat/activitats_obertes.php#this
Web:
http://www.museuxocolata.cat/

https://www.museuxocolata.cat/activitats_obertes.php#this

Horarios

13 juliol,
27 juliol,
10 agost i
24 agost
de 12.00 h a 13.30 h
.

Cal inscripció prèvia.

Durada: 1:30 hora

Preus

Entrada general: 23.5 €

Otros

Se celebra en:
Museu de la Xocolata.
Coordinado por:
Institut de Cultura de Barcelona.