Taller "Xocolating"
Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.
- Dónde:
- Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Cuándo:
- De 01/07/2024 a 01/09/2024
- Dirección:
- Carrer del Comerç, 36
- Distrito:
- Ciutat Vella
- Barrio:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Ciudad:
- Barcelona
- Reservas:
- https://www.museuxocolata.cat/activitats_obertes.php#this
Horarios
13 juliol,
27 juliol,
10 agost i
24 agost
27 juliol,
10 agost i
24 agost
de 12.00 h a 13.30 h
.
Cal inscripció prèvia.
Durada: 1:30 hora
Preus
Entrada general: 23.5 €
Otros
- Se celebra en:
- Museu de la Xocolata.
- Coordinado por:
- Institut de Cultura de Barcelona.