Activitats de tardor al Centre de Natura de Can Soler

Amb la nova estació, l'equipament ambiental programa un seguit de propostes didàctiques per gaudir de l'entorn natural del 13 d'octubre al 22 de desembre. Totes són gratuïtes, amb inscripció prèvia.

Activitats de tardor al Centre de Natura de Can Soler
07/10/2024 - 10:48 h - Medi ambient i sostenibilitat María José Martín López

Per inscriure-s’hi, cal trucar al telèfon 664 117 871 (dimarts i dijous, de 10.00 a 14.00 h), o enviar un correu electrònic a centrenaturacansoler@bcn.cat.

Les activitats es fan en diumenge, en horari d’11.00 a 13.00 h, al centre, ubicat a la carretera de Sant Cugat, 114, al Parc Natural de la Serra de Collserola.

El programa inclous sis activitats i comença aquest diumenge, 13 d’octubre, amb una xerrada sobre permacultura. Hi haurà també dues sortides pel territori dins del cicle ‘Els valors de la natura d’Horta-Guinardó’: una el diumenge 27 d’octubre, per conèixer els actius naturals del barri de Montbau, i una altra el diumenge 15 de desembre per explorar els turons del Coll i del Carmel.

També s’hi ha previst una jornada de treball a l’hort d’hivern, el diumenge 10 de novembre, i un taller per aprendre a fer conserves, el diumenge 24 de novembre, que s’emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Per concloure el programa, el diumenge 22 de desembre hi haurà el taller creatiu ‘Nadal Art’, per crear guarniments nadalencs inspirats en la natura.

Al document adjunt trobareu el detall de cada activitat.

El Centre de Natura de Can Soler és un equipament dedicat a la natura i a la sostenibilitat dins de la masia de Can Soler, que forma part de la XEAB (Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona).