Alimentació sotenible a la Clariana

..
02/10/2024 - 13:44 h

Aquest mes d’octubre, amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació Sostenible, la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) serà a la Clariana els diumenges 13 i 27.

El 13 d’octubre prepararem una recepta amb plantes remeieres i parlarem de nutrició sostenible, de la mà de Bosc de Llum. Amb el taller Sabors de la natura: cuina sostenible amb plantes remeieres, es posarà en valor el fet de cuinar, de compartir, de cuidar la nostra salut a través d’una nutrició sana i ecològica, mentre cuineu amb plantes medicinals.

També podreu conèixer quins són els nutrients que necessita el nostre organisme per funcionar correctament i descobrireu els fonaments de la nutrició saludable, equilibrada i sostenible amb el joc No mengis amb els ulls! suma’t a la nutrició sostenible!

El 27 d’octubre, podreu gaudir d’un esmorzar saludable amb brotxetes de fruita que preparareu vosaltres mateixes i tot seguit, escoltar els Contes per llepar-se els dits, de Blai Senabre.  A més, hi haurà dos taller de la mà de Aresta Educació on aprendreu a preparar una deliciosa olivada o una Sal d’herbes per enriquir els plats que prepareu a casa.

Les activitats de la Clariana que coordina la XEAB s’organitzen els diumenges al matí, cada quinze dies, a la zona de gespa que toca a l’Àrea de Joc Infantil del Parc de Glòries. Unes propostes que complementen l’oci familiar amb l’adquisició de nous coneixements i, sobretot, nous hàbits diaris més sostenibles.