Arriba setembre i tornen les activitats de sostenibilitat a la Clariana

..
03/09/2024 - 08:57 h

Arriba setembre i amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, tornen les activitats de sostenibilitat a la Clariana de les Glòries.

Arrenquen el 15 de setembre amb La Mobilitat sostenible ens dona joc, de la mà de Bosc de Llum. D’11 a 13.30 h les famílies podran conèixer les diferents modalitats de transport que existeixen i reflexionar sobre el seu impacte, mentre descobreixen com estalviar energia i diners i ser més respectuosos amb el medi ambient.

El dia 28 de setembre, cada infant podrà muntar i decorar unes alforges o una cistella de cartró per a portar els seus tresors en bicicleta o patinet! D’11 a 13.30 h podran gaudir del Taller d’alforges i cistelles a la Clariana.

A més, les famílies podran aprendre quin és l’impacte que tenim en el cicle urbà de l’aigua per prendre consciència dels nostres bons i mals hàbits amb el joc de gran format Mulla’t!.

Les activitats de la Clariana que coordina la XEAB s’organitzen els diumenges al matí, cada quinze dies, a la zona de gespa que toca a l’Àrea de Joc Infantil del Parc de Glòries. Unes propostes que complementen l’oci familiar amb l’adquisició de nous coneixements i, sobretot, nous hàbits diaris més sostenibles.