Descobreix les activitats del mes de novembre a la Clariana

..
27/09/2023 - 16:56 h

Del 18 al 26 de novembre es celebra la Setmana Europea de la prevenció de residus i és per això el 19 de novembre la XEAB (Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona) et proposa passar un matí ple d’activitats de sostenibilitat a la Clariana de les Glòries.

PROGRAMA D’ACTIVITATS 19 DE NOVEMBRE:

A les 11.15, les 12 i les 13 h

El temps d’un botó: Caixes plenes de records, de botons i de temps. Tic-tac tic-tac. Històries d’un veïnat, de vides cosides, costums i manies. Cus que cus. Un arbre, un edifici i una ciutat; on viure bé, sense fer malbé.  No et perdis aquest conte per a tota la família.

D’11 a 13.30h:

L’aventura sostenible de Paco i Pepe: Amb aquest joc podràs aprendre en família sobre la circularitat dels materials, el reciclatge i els bons hàbits amb la roba que ja no ens posem.

Moneders de colors: Dona una nova vida a les ampolles de plàstic en desús amb aquest taller on podràs fer un moneder molt resistent, pràctic i original on hi  pots guardar tot el que vulguis.

BcnMulla’t. Joc familiar de gran format sobre cicle urbà de l’aigua. Aprendrem quin és el nostre impacte en el cicle urbà de l’aigua per pendre consciència dels nostres bons i mals hàbits.

Memòria i… Acció! Un joc de parelles de gran format que convida grans i petits a conèixer algunes de les accions transformadores que tenen lloc actualment a Barcelona.

A les 11 i a les 12.30 h

El disseny sostenible de la Clariana. Ruta per descobrir els elements urbanístiques del nou parc. Passejarem per conèixer quines solucions sostenibles s’han implementat en la transformació d’aquest històric nus viari. Identificarem els SUDS, sistemes urbans de drenatge sostenible; el paviment solar; els nodes de biodiversitat que milloren la connectivitat de l’eix verd Sagrera-Ciutadella i les millores en mobilitat.

Inscriu-te!