Estrena d’un nou pòdcast sobre transició ecosocial!

Arriba un nou podcast de la mà de l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu: “La Crida: diàlegs pel planeta”.

..
31/01/2024 - 12:55 h - Medi ambient i sostenibilitat Districte Sant Andreu

L’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu estrena pòdcast: “La Crida: diàlegs pel planeta”! Serà un espai on podrem escoltar veus expertes que ens parlaran sobre diferents aspectes de la crisi climàtica i del que s’ha anomenat Transició  Ecosocial. De què es tracta? De la necessària incorporació d’una perspectiva de justícia social a les polítiques climàtiques, dels canvis ecològics, de l’escassetat de recursos i de què podem fer, com a individus i com a col·lectius, per dotar-nos d’eines i mecanismes per fer front al present i millorar el futur… En definitiva, durant el pòdcast es revisarà què s’està coent en aquesta direcció.

Cada tres mesos el pòdcast s’enregistrarà en un punt diferent del districte de Sant Andreu, en una sessió oberta i accessible a tothom. De fet, es podran plantejar preguntes i dubtes sobre la transició ecosocial a l’expert/a entrevistada. Les preguntes es recolliran tant in-situ com telemàticament a través del correu santandreuambiental@bcn.cat, per WhatsApp al 650 97 61 71 o al següent formulari.

No patiu si no podeu venir presencialment, per què el pòdcast es podrà escoltar i veure a l’espai web de la ràdio TriniJove i a la plataforma de la televisió comunitària La Veïnal.

Aquest primer programa serà a l’Ateneu L’Harmonia, i comptarem amb l’Eva Vilaseca: biòloga especialitzada en Ciències del Medi Ambient (UB) i en Economia Social i Solidària (UAB); sòcia treballadora d’Espai Ambiental SCCL, on co-coordina el cercle de Transició Ecosocial de Coòpolis – l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona; membre de la permanent de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i de la comissió d’Ecologia i Incidència política; activista a moviments ecologistes com l’Assemblea Catalana per la Transició Ecosocial.

No dubteu en fer-nos arribar les vostres preguntes per avançat i venir a escoltar i participar en directe!

Per qualsevol qüestió, podeu contactar amb l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu per correu a santandreuambiental@bcn.cat o per telèfon al 699 90 23 59 o 650 97 61 71.