La XEAB inicia les activitats de sensibilització contra el soroll

..
05/04/2024 - 13:27 h - Medi ambient i sostenibilitat La Fàbrica del Sol

Barcelona se suma, un any mes, a la campanya d’informació i conscienciació ciutadana en el marc de la celebració, el dia 24 d’abril, del Dia Internacional sense Soroll. Enguany, la Setmana Sense Soroll té com a eslògan “Gaudeix del silenci” i la XEAB s’hi suma amb una desena de propostes (tallers, rutes, experiències sensorials…) organitzades a diversos districtes de la ciutat des dels equipaments municipals especialitzats en la promoció de la sostenibilitat als barris. Podeu consultar-ne els detalls al programa digital adjunt.

La Setmana Sense Soroll (22-28 d’abril) promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Totes les activitats que es fan al nostre municipi i a la resta de territori català es podran consultar a través d’un mapa interactiu al web del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Enllaços relacionats