Les activitats familiars a la Clariana s'acomiaden fins al curs que ve

..
29/02/2024 - 10:52 h - Emergència climàtica La Fàbrica del Sol

AVÍS: les activitats en la Clariana es poden veure afectades cas de pluja o de previsions meteorològiques adverses. Més informació en el canal de X (twitter) de @BCN_EspaiPublic.

Les activitats de la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) a la Clariana de les Glòries s’acomiaden fins al curs que ve.

La programació ambiental per a públic familiar de la Clariana es porta a terme els diumenges, cada quinze dies i  l’última cita serà el pròxim 16 de juny a partir de les 11 i fins a les 13.30 h.

Dins el marc de la Setmana Europea de l’Energia, les activitats de la XEAB a la Clariana tanquen el curs amb magnificència amb tres activitats per a totes!

Les famílies podran gaudir del Taller Carrega’t, on veuran com gràcies al Sol es pot il·luminar casa nostra construint una maqueta que els infants es podran endur a casa.
També podran relaxar una estona amb la selecció de llibres i contes sobre l’energia que proposa el Servei de Documentació de l’Educació Ambiental (SDEA). O jugar amb el memori gegant Hola Watty!, on els infants hauran de salvar el màxim de wattys possible i mentre aquests els hi donaran bons consells per estalviar energia!​