L'exposició "On van els residus?" continua la gira 2024

..
13/02/2024 - 08:40 h - Emergència climàtica La Fàbrica del Sol

Brics, càpsules de cafè, roba, frigorífics, olis de cuina, fluorescents i residus orgànics són els protagonistes de l’exposició que ja es pot visitar al Centre Cívic Zona Nord de Nou Barris, la primera parada d’una itinerància que la portarà a set equipaments municipals més. Una mostra que té com a objectiu explicar com es gestionen aquests set tipus de residus i en quin material o producte es converteixen al final del procés.

L’exposició està formada per diferents mòduls amb jocs interactius, diagrames, textos, vídeos i objectes tridimensionals que fan participar al públic i que volen transmetre la dimensió ambiental, econòmica i social de la recollida selectiva. La proposta posa el focus en l’actual situació d’emergència climàtica i en la necessitat de reduir i reciclar els residus que generem i tendir cap a models de recollida selectiva individualitzats basats en la corresponsabilització.

Els equipaments que acolliran l’exposició durant el 2024 són: el Centre Civic Zona Nord, la Casa de l’Aigua, el Centre Cívic Torre Llobeta, el Centre Cívic Vil·la Urània, el Centre Cívic El Coll – La Bruguera, la biblioteca Montserrat Abelló, la biblioteca Miquel Llongueras i el Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs. Podeu consultar les dates de la itinerància al web de Neteja i Residus.