Programa de primavera de l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu

Consulta totes les activitats sobre sostenibilitat i medi ambient que es faran als barris del districte.

..
12/04/2024 - 10:56 h

L’Aula Ambiental és un servei del districte que té per objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat arreu del territori. Dedicada a l’educació i a la comunicació ambiental, l’Aula realitza diferents funcions, entre les quals destaquen les activitats amb centres educatius, entitats del Districte, ciutadania… i la participació en xarxes i projectes del Districte de Sant Andreu.

Ara es publica el programa d’activitats de primavera, que comprèn els mesos d’abril a juny. Totes les activitats són gratuïtes i obertes a la ciutadania!

Destaquen diferents blocs en aquest programa:

LA POL·LINITZACIÓ EN DESTRET

El declivi dels insectes és una alerta: els ecosistemes estan en perill. Els insectes són claus en tota la xarxa tròfica, estan a l’origen de moltes cadenes alimentàries i participen en la reproducció de moltes plantes. Què està passant exactament i què podem fer al respecte?

En aquest petit cicle temàtic s’agrupen activitats per tots públics. Conta-contes, projecte de ciència ciutadana, una visita al Jardí Botànic, una exposició, un documental i una xerrada.

EL RACÓ DE L’HORT

El Racó de l’hort, recull activitats coprogramades amb els equipaments de la Xarxa d’Horts dels Equipaments de Sant Andreu, on la participació és oberta a totes aquelles veïnes interessades en l’agricultura urbana. Aquest programa, hi destaca la participació en el Calidoscopi cultural 2024 que acull la temàtica “arts comunitàries”.

RENOVA LA ROBA!

Aquest any a Trinitat Vella, continuem donant-li una segona vida a la roba. En el marc de l’històric programa Renova la roba, el 6, 7, 8 i 9 de maig es celebrarà una recollida de roba al Centre Cívic de Trinitat Vella i un intercanvi el dia 10. Així mateix, un parell d’activitats complementàries portaran inspiració per recuperar la roba i donar-li més que una segona vida.

AIGUA

La sequera que pateix avui dia Catalunya no frena el quotidià. Continuem informant-nos i buscant solucions, doncs, sempre podem fer quelcom en l’àmbit individual i col·lectiu. Les activitats d’aquest bloc ens hi animen!

Podeu consultar detalladament el programa d’activitats de primavera. Per a més informació, també es pot contactar amb l’Aula Ambiental de Sant Andreu a través del correu santandreuambiental@bcn.cat o del telèfon 699 90 23 59.