Promovent la cultura de la sostenibilitat a les Setmanes d'Arquitectura

..
02/05/2024 - 12:34 h

Barcelona celebrarà, del 14 de maig al 28 de juny, les Setmanes d’Arquitectura 2024. Es tracta d’una versió, que en aquesta ocasió durarà set setmanes, de l’esdeveniment anual que organitza la ciutat per reforçar el vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania. A les Setmanes d’Arquitectura d’enguany es dona continuïtat a una iniciativa que des de l’any 2017 s’ha consolidat, i ara s’amplia la programació per permetre la participació de moltes més entitats i promoure per tota la ciutat la divulgació sobre l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i el debat.

Les Setmanes d’Arquitectura són una iniciativa oberta a la presència i col·laboració d’entitats dedicades a la divulgació de l’arquitectura, a més d’una representació de diferents disciplines socials, culturals i artístiques. Al llarg de les diferents edicions, més d’un centenar d’institucions, entitats, associacions i personalitats expertes independents de la nostra ciutat i d’arreu del món hi han contribuït activament, acostant l’arquitectura a la ciutadania, descobrint espais i transformacions de la ciutat.

En aquest sentit, la XEAB se suma de nou a aquest gran esdeveniment de la ciutat amb una proposta d’activitats enfocades en promoure la cultura de la sostenibilitat. A partir del 2 de maig, es poden consultar les activitats del programa i fer les inscripcions prèvies.

Més informació