Saps quin soroll fas amb la teva moto?

Les accions informatives es duran a terme per part d'un equip d'informadors ambientals tots els matins d'11.00 a 14.00 hores a l'avinguda de Vilanova/carrer de Nàpols (entorn de l'Estació del Nord) i a l'entorn de la plaça Gal·la Placídia-Via Augusta-avinguda Diagonal. A les tardes, de 16.00 a 19.00 hores, estaran situats a l'entorn de l'Hospital Clínic i l'Escola Industrial i als Jardinets de Gràcia.

..
15/09/2023 - 15:13 h

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 18 al 22 de setembre, es durà a terme una nova edició de la campanya de sensibilització entre les persones que condueixen motocicletes i ciclomotors per tal que siguin conscients del soroll que fan els seus vehicles mentre circulen per la ciutat.

En aquest sentit, la campanya té com a objectius sensibilitzar sobre l’efecte que tenen les motocicletes i els ciclomotors en la contaminació acústica de la ciutat; informar sobre l’efecte de circular amb el tub d’escapament no homologat i promoure una conducció apropiada i un manteniment òptim dels vehicles.

La campanya, adreçada a les persones usuàries d’aquests vehicles, tindrà lloc en aparcaments i zones habilitades per estacionar-hi motos al carrer. Es realitza una tasca principalment informativa, tot i que hi ha l’opció de realitzar mesuraments del soroll a títol voluntari per conèixer l’emissió sonora.

Les accions informatives es duran a terme per part d’un equip d’informadors ambientals del 18 al 22 de setembre, tots els matins d’11.00 a 14.00 hores i les tardes de 16.00 a 19.00 hores, i cobriran un total de quatre àrees dels districtes de l’Eixample i Gràcia.

Als matins estaran ubicats a l’avinguda de Vilanova/carrer de Nàpols (entorn de l’Estació del Nord) i a l’entorn de la plaça Gal·la Placídia-Via Augusta-avinguda Diagonal, mentre que per la tarda estaran situats a l’entorn de l’Hospital Clínic i l’Escola Industrial i als Jardinets de Gràcia.