Obre l’Espai Rambla per informar de la transformació del passeig

Situat a la planta baixa del Palau de la Virreina (la Rambla, 99), ofereix informació sobre les obres de transformació i dona suport a la dinamització cultural i econòmica del passeig. L’objectiu és acompanyar el veïnat i el teixit econòmic, social i cultural dels entorns de la Rambla durant els 32 mesos que duraran les obres de transformació.

Espai Rambla.

Espai Rambla.

15/06/2024 - 13:45 h - Urbanisme i infraestructures Ajuntament de Barcelona

Aquest nou punt d’atenció ciutadana especialitzat en les obres de la Rambla ocupa 40 metres quadrats, en un espai que es veu directament des del carrer, i oferirà atenció de dilluns a divendres, de 10.15 a 18.15 hores.

A l’espai hi treballen dos professionals que, a més de respondre preguntes sobre l’evolució de les obres i les afectacions que tindran, atendran incidències amb el veïnat i agents socials, econòmics i culturals. Alhora, impulsaran i donaran suport a les actuacions que es facin per dinamitzar el passeig mentre durin les obres. 

L’Espai Rambla també té l’objectiu de reivindicar el passat, el present i el futur d’aquesta via emblemàtica. S’hi podrà veure l’exposició “La Rambla de sempre, més Rambla que mai”, que tracta la història del passeig i la transformació que viurà. 

A més de l’Espai Rambla, també es pot consultar tota la informació al web específic de la Rambla i al canal de Telegram, que inclou informació i avisos rellevants per al comerç de Ciutat Vella. 

More information

Fotografia de grup de la inauguració de l'Espai Rambla.

Fotografia de grup de la inauguració de l'Espai Rambla.

Inauguració de l'Espai Rambla.

Inauguració de l'Espai Rambla.

Espai Rambla.

Espai Rambla.

Espai Rambla.

Espai Rambla.

Notícies relacionades