Anem-hi

25 agost 2017

-

Democràcia

Demà, quan ens preparem per anar a la manifestació i omplir els carrers de Barcelona al crit de "No tenim por", anem-hi amb el pensament posat en les víctimes. Amb la voluntat d'acompanyar-les en el seu dolor, i que no se sentin soles.

Anem-hi per compartir amb els altres el nostre propi dolor, la ràbia, la impotència, la por. Per no sentir-nos sols ni soles, per demostrar que som molts, moltíssims, els que defensem la pau, la diversitat i la convivència. Ajuntar-nos ens fa més forts i ens blinda contra l'odi que els fanàtics volen inculcar sembrant el terror.

Anem a la manifestació, també, a retre homenatge a totes aquelles persones que van actuar de manera exemplar durant i després de l'atemptat, i sentim-nos orgullosos/es que encapçalin la manifestació en representació d'aquesta ciutat valenta i solidària que ha tret el millor de si mateixa en moments tan difícils.

Anem-hi, finalment, inspirats/ades per aquesta imatge que ahir ens va emocionar i ens va omplir d'esperança després d'aquests dies tan durs: els pares que van perdre el seu fill de tres anys en aquest cruel atemptat, abraçant l'imam de la seva ciutat. Una abraçada que simbolitza la derrota dels que ens han fet mal però no han aconseguit el seu objectiu.

Que l'amor, la intel·ligència i la fortalesa d'aquest abraçada siguin sempre el nostre exemple i la nostra guia.

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut