Contacteu amb l’alcaldessa

alcaldessa@bcn.cat

Si us voleu posar en contacte amb l'alcaldessa de Barcelona, si us plau, empleneu aquest formulari.
Els camps assenyalats amb un asterisc (*) s'han d'omplir necessàriament.

Característiques de la petició
Si desitja rebre una resposta per carta ha d'indicar-nos la seva adreça, nom del carrer, número, porta i codi postal
Escriviu el missatge breument* (màxim 1.200 caràcters).
Dades personals
Ciutadà/ciutadana
Empresa/Entitat
Només indicar el NOM de la RAÓ SOCIAL
Dades de Resposta
Dades estadístiques
Condicions d'ús
D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades identificatives (nom i cognoms, NIF, NIE o passaport, adreça postal, adreça electrònica i telèfon) s'incorporaran al fitxer "Serveis d’informació i atenció al ciutadà" de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar i registrar la vostra petició i fer-la arribar a l'alcaldessa de la ciutat.Les vostres dades no se cediran a tercers i es tractaran amb la màxima confidencialitat. Consentiu expressament el tractament de les vostres dades per a la finalitat indicada.

Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament (plaça de Sant Jaume 1, 08002 Barcelona), i indicant clarament a l'assumpte "Exercici de dret LOPD".

En comunicar-nos la vostra adreça electrònica o telèfon mòbil, consentiu expressament que s'utilitzin per comunicar-vos qualsevol incidència relativa a aquest missatge.

En cas que l’atenció d’aquest correu requereixi un tràmit municipal, podem cedir les vostres dades al departament municipal corresponent (podeu consultar els fitxers i tràmits vigents a http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodedades).

Podeu saber l'estat de la vostra petició introduint el codi al final de la pàgina que es troba per mitjà d’aquest enllaç.

Compartiu aquest contingut