Contacteu amb l’alcaldessa

Si voleu contactar amb l’alcaldessa de Barcelona, podeu enviar un correu electrònic a alcaldessa@bcn.cat o emplenar aquest formulari.
Els camps assenyalats amb un asterisc (*) s'han d'omplir necessàriament.

Característiques de la petició
Si desitja rebre una resposta per carta ha d'indicar-nos la seva adreça, nom del carrer, número, porta i codi postal
Escriviu el missatge breument* (màxim 1.200 caràcters).
Dades personals
Ciutadà/ciutadana
Empresa/Entitat
Només indicar el NOM de la RAÓ SOCIAL
Dades de Resposta
Dades estadístiques
Condicions d'ús
D'acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en tramitar aquesta consulta, consentiu que les vostres dades personals seran tractades per l'Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de gestionar i registrar la vostra petició i fer-la arribar a l’alcaldessa de la ciutat (tractament 0006 ‘Servei multicanal d’Informació i Atenció Ciutadana’). En cas que l’atenció d’aquest missatge requereixi un tràmit municipal, podem cedir les vostres dades al departament municipal corresponent (podeu consultar els tractaments vigents a ajuntament.barcelona.cat/protecciodedades). Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les, i també altres drets sobre aquestes dades. Podeu consultar informació addicional sobre el tractament i la protecció de dades a ajuntament.barcelona.cat/protecciodedades.

Així mateix, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació, us indiquem que en informar els camps “telèfon” i “correu electrònic” ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per a la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.

Podeu saber l'estat de la vostra petició introduint el codi al final de la pàgina que es troba per mitjà d’aquest enllaç.

Compartiu aquest contingut