Vés al contingut

Contacte

Contacteu amb l'Alcaldessa

Comparteix-ho

L’alcaldessa prioritza el contacte amb els veïns i les veïnes, per això es facilita aquest espai on podeu compartir amb ella les vostres idees i propostes per millorar la ciutat.

 

Comproveu si la vostra gestió es pot tramitar per alguna d’aquestes vies directes que l’Ajuntament de Barcelona posa al vostre servei:

  • Si voleu informar d’una incidència a la via pública, ho podeu fer aquí.

  • Si voleu fer al·legacions o recórrer contra una sanció, ho podeu fer aquí.

  • Si voleu informació sobre ajuts al pagament del lloguer i borses de lloguer, ho podeu fer aquí.

  • Si sou una empresa o persona emprenedora i voleu oferir els vostres serveis a l’Ajuntament, ho podeu fer aquí.

  • Si voleu consultar l’estat d’una petició, ho podeu fer aquí.

Contacteu amb l'Alcaldessa

Peticions adreçades a l'Alcaldessa: queixes, suggeriments, sol·licituds d' entrevistes, peticions, presentació d'escrits...

Característiques
Només s'accepten 9 dígits.
Si desitja rebre una resposta per carta ha d'indicar-nos la seva adreça, nom del carrer, número, porta i codi postal.

Els camps assenyalats amb asterisc (*) són obligatoris.

1200 caràcters màxim.
Caràcters escrits: 0/1200
Annexar fitxer
S’accepten fitxers amb l’extensió jpg, jpeg, pdf, zip, rar i el total de documents adjunts pot arribar a pesar fins a 10 M.
Dades personals
Ciutadà/ciutadana
Empresa/Entitat
Dades de resposta
Condicions d'ús

Us informem, segons la normativa de protecció de dades, que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona en el seu arxiu 004 de Serveis d’Informació i Atenció a la Ciutadania, a l’efecte de gestionar les vostres comunicacions sobre qualsevol incident, reclamació, queixa, suggeriment, sol·licitud de servei, consulta de lloc web o agraïment (tractament 0013), i que aquest tractament és lícit sobre la base dels seus objectius d’interès públic.

Les dades s’enviaran a l’òrgan o entitat competent per resoldre el problema i el tractament acabarà un cop s’hagi restablert el servei objecte de la queixa, s’hagi donat resposta al ciutadà o ciutadana o el departament que prengui la decisió determini que cal iniciar els procediments administratius.

Quan aquest procediment administratiu comenci per iniciativa pròpia del departament, basant-se en la informació proporcionada a la vostra comunicació, les dades personals recollides en aquest formulari no s’inclouran en els procediments tret que hi doneu el vostre consentiment.

Teniu dret a accedir, modificar i esborrar les vostres dades, entre altres coses. Trobareu més informació sobre el tractament i la protecció de les dades a https://www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.