Els Reis d’Orient ja són a la Ciutat de Nadal

Els Reis d’Orient ja són a la Ciutat de Nadal

05/01/2021 20:59

Reis d’Orient. Un cop a la ciutat, han supervisat els preparatius per a l’entrega de regals que es fa a la Màgia d’Orient, al Fòrum.

Ses Majestats els Reis d’Orient ja han arribat a Barcelona a bord del pailebot ‘Santa Eulàlia’, on els ha rebut l’alcaldessa, Ada Colau, que els ha entregat el pa i la sal, en senyal de benvinguda, i les claus de la ciutat, que obren la porta de totes les cases, perquè puguin repartir els regals aquesta nit.

Enguany la pandèmia ha fet impossible que se celebrés la cavalcada tradicional i els infants de la ciutat han hagut de seguir l’arribada de Ses Majestats des de casa, per televisió, amb els programes especials de Betevé, TVE Catalunya i TV3.

En representació de tots els nens i nenes de Barcelona, però, tres-cents infants, fills i filles de professionals que han lluitat contra la covid-19 en primera línia (personal sanitari, policies i bombers), han rebut els Reis d’Orient al Port del Fòrum. A més de donar-los la benvinguda a la ciutat, també els han transmès un missatge molt important: tots els infants de Barcelona els esperen a casa a la nit per rebre els regals de Reis.

Posteriorment, Melcior, Gaspar i Baltasar s’han desplaçat al Parc del Fòrum, on hi ha instal·lada la Màgia d’Orient, per comprovar de primera mà com està funcionant la logística de classificació de cartes i enllestir tots els preparatius abans de fer el repartiment dels regals per a tots els nens i nenes de la ciutat.

Compartiu aquest contingut