La màgia dels Reis d'Orient arriba a Barcelona

05/01/2018 20:45

Cavalcada. Ses Majestats d’Orient han rebut la clau de la ciutat i han recollit les cartes amb els desitjos dels menuts que els han anat a donar la benvinguda.

Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a Barcelona a bord del pailebot 'Santa Eulàlia'. Després de rebre la clau màgica que obre les portes de tota la ciutat, han saludat els infants que els han anat a rebre i han recollit les cartes que els han portat amb els seus desitjos.

“Estem tot l’any esperant aquest moment, una de les nits més especials. Els nens i les nenes demaneu regals, però també teniu desitjos que no són per a vosaltres, i un dels desitjos que més demaneu és que no voleu guerres“, ha expressat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. I ha reivindicat: “En un dia com avui desitgem ser una ciutat de pau i d’amor que vol demostrar al món que acollir és motiu d’orgull per a Barcelona.”

L’alcaldessa ha ofert pa i sal als reis Melcior, Gaspar i Baltasar com a senyal de benvinguda i els ha donat la clau de la ciutat perquè puguin obrir totes les cases de Barcelona i omplir-les de regals i de màgia.

Després d’aquesta rebuda, Ses Majestats s’han dirigit a la Cavalcada que protagonitzen cada 5 de gener. Durant hores, els Reis d’Orient recorreran la ciutat damunt les carrosses per omplir de màgia, llum i color els carrers de Barcelona.

Compartiu aquest contingut