L’alcaldia es desplaça als districtes

L’alcaldia es desplaça als districtes

27/09/2019 13:24

Alcaldia. Durant les properes deu setmanes, les comissions de govern se celebraran en cadascun dels districtes de la ciutat.

La Comissió de Govern, un dels principals òrgans decisoris del govern de la ciutat, se celebrarà aquest mandat d’una manera estable a tots els districtes de la ciutat. La setmana vinent s’estrenarà a Sant Andreu aquesta iniciativa, concebuda per traslladar als barris tant l’activitat institucional com la quotidiana i conèixer de primera mà la realitat de cadascun dels 73 barris de la ciutat.

Es respon així a una de les demandes expressades per veïnes i veïns durant l’activitat de l’alcaldessa als barris: facilitar canals per apropar l’activitat institucional que du a terme l’alcaldia a Sant Jaume.

Amb aquesta experiència pilot s’amplia, a més, l’aposta d’una administració de proximitat, que es va començar a forjar amb les “Trobades amb l’alcaldessa”, una iniciativa que es va posar en marxa durant el mandat passat i en què van participar centenars de veïns i veïnes, que hi van poder aportar idees i propostes per millorar el seu entorn.

Un cop analitzada la prova pilot que tindrà lloc al Districte de Sant Andreu el 3 d’octubre, a les 10.00 hores, se n’analitzaran els resultats per aplicar la mesura d’una manera estable.

Què és la Comissió de Govern?

La Comissió de Govern la presideix l’alcaldessa, es reuneix cada dijous i està integrada pel conjunt de tinents i tinentes d’alcaldia i regidors i regidores del Govern.

Entre les seves atribucions hi ha la d’exercir la iniciativa del Govern municipal mitjançant l’aprovació dels projectes del Reglament orgànic, les ordenances, el pressupost i el Pla d’actuació municipal i proposar-ne l’aprovació als òrgans competents.

Compartiu aquest contingut