Rutes Sarrià - Sant Gervasi

Icona app Rutes Sarrià - Sant Gervasi

Aplicació amb rutes a peu geolocalitzades per descobrir el districte de Sarrià - Sant Gervasi a través dels seus punts d’interès paisatgístic, patrimonial i cultural. Amb descripcions detallades, mapes offline i realitat augmentada.

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 9.0 i superiors.
 • Android 4.0.3 fins Android 8
Idiomes: 
Català, castellà i anglès

TANCA

Tibidabo

Icona Tibidabo

L’App del Parc d’atraccions Tibidabo et permet viure un munt d’experiències i posar-te al dia de tot el que passa al Parc.
Un ventall d’activitats t’esperen al Tibidabo! Consulta tots els espectacles i animacions programats per dia i no et perdis res! Planifica la teva visita marcant com a favorits els espectacles i les atraccions que més t’agraden i informa’t de com pujar al cim de la muntanya en transport col·lectiu.
Gràcies a la tecnologia GPS, coneix la teva ubicació a temps real dins el recinte, el temps d’espera de cada atracció i la seva localització al mapa interactiu.
Si formes part de la gran família Tibiclub, accedeix a la teva àrea privada des de l’App. Allà hi trobaràs els teus descomptes i les invitacions per gaudir del Parc!

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 12.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors.
Idiomes: 
Català, castellà, anglès
Enllaços d'interès: 

TANCA

SPRO

Icona Spro

SPRO és l’aplicació per a professionals amb la qual podràs aparcar a la DUM d’una manera còmoda i àgil. És una app pensada per donar servei a la metròpolis de Barcelona.
SPRO ÉS FÀCIL
Perquè puguis carregar i descarregar amb tranquil·litat
1. Activa l’estacionament en pocs passos, gràcies a una usabilitat millorada.
2. Gaudeix de 30 minuts d’aparcament gratuït per carregar i descarregar amb comoditat.
3. Rep una alerta personalitzada quan s’acabi el temps regulat.
SPRO ÉS CÒMODA
Perquè estacionar a la DUM sigui una feina menys
- Localitza la DUM més propera.
- Consulta la previsió d’ocupació i els horaris de regulació.
- Gestiona les teves operacions i les dades del teu vehicle, tant amb un compte personal com d’empresa.
SPRO ÉS METROPOLITANA
Utilitza-la per estacionar a Barcelona i als municipis de l’àrea metropolitana
Ja disponible a Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i, properament, al Prat de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 12.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors.
Idiomes: 
Català, castellà, anglès

TANCA

Llum Bcn

Icona Llum Bcn

En l’aplicació Llum BCN 2020 hi ha tota la informació de les instal·lacions artístiques de l’edició d’enguany. Aquestes instal·lacions es poden consultar a partir d’una llista —amb la possibilitat d’ordenar-les per distància o nom— o ubicades sobre un mapa 3D on es mostrarà també la ubicació de la persona usuària. L’aplicació ofereix unes rutes recomanades, i també la possibilitat que la persona usuària en creï de noves segons els seus gustos. Aquestes rutes creades es poden compartir amb altres usuaris que tinguin l’aplicació instal·lada. La persona usuària podrà dibuixar en l’espai traços lumínics amb realitat augmentada. Aquests dibuixos es guardaran geolocalitzats i els podran consultar tots els usuaris de l’app. L’app també disposa dels apartats Notificacions i Alertes —on es podran consultar les noticies del festival i les possibles alertes sobre incidències de les instal·lacions—, i Informació d’utilitat —amb dades útils per a la visita de les instal·lacions—.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 9.0 i superiors.
 • Android 6.0 i superiors.
Idiomes: 
Català, castellà, anglès

TANCA

Park Güell

Icona Park Güell

La PWA del Park Güell ofereix als visitants de la zona regulada informació i serveis dirigits a millorar la seva experiencia al Park

MOSTRA'N MÉS

Compatible amb: 
 • Dispositius Android: Chrome 55 i Android Browser 53
 • Dispositius iPhone i iPad: iOS Safari 10.2
 • Entorns Windows: Chrome 55 i Firefox 50
 • Entorns Mac OS: Chrome 55, Firefox 50 i Safari 10
Idiomes: 
Català, castellà, anglès i francès
Enllaços d'interès: 

TANCA

La Mercè - Festa Major de Barcelona

Icona app La Mercè

En aquesta aplicació trobaràs tota la programació de les festes de la Mercè que se celebren cada any al voltant del 24 de setembre, dia de la patrona de Barcelona. No et perdis cap activitat o concert, esbrina com s’hi arriba, i rep notificacions de qualsevol canvi.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 12.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors
Idiomes: 
Català, castellà, anglès i francès
Enllaços d'interès: 

TANCA

Trànsit

icona App Trànsit

Trànsit és una aplicació que ofereix als usuaris, a més d'una eina de consulta de l'estat del trànsit, la possibilitat de visualitzar totes les imatges d'algunes de les càmeres de trànsit de la ciutat de Barcelona. Aquesta aplicació inclou els serveis següents:

- Trànsit: mapa en el qual es representa el nivell de flux dels principals carrers de la ciutat, tant en la situació actual com en una previsió de 15 minuts.

- Càmeres: les càmeres apareixen ordenades segons la posició dels usuaris al mapa. Hi ha l'opció de marcar les càmeres preferides i veure-les a l'apartat corresponent.

- Preferits: apareixen al mapa les càmeres que els usuaris han afegit com a preferides per accedir-hi amb més rapidesa.

- Alertes: els usuaris seran informats a través de missatges pop-up (cada vegada que s'ingressi a l’app) de les possibles alertes de trànsit que tinguin lloc en aquell moment.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 10.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors
Idiomes: 
Català, castellà, anglès

TANCA

BCN Antimasclista

App BCN Antimasclista

L’aplicació BCN Antimasclista és una eina d’accés lliure i gratuït per a totes les persones que visquin, treballin, estudiïn o transitin per Barcelona.

El seu objectiu és conèixer millor les agressions i els assetjaments sexuals o sexistes que es donen a l’espai públic, el transport i els espais d’oci de Barcelona, per tal d’aconseguir més eficàcia en la prevenció i detecció de casos.

Disposa d’un sistema de geolocalització per comunicar de manera confidencial i anònima on s'ha patit alguna agressió o assetjament sexual o sexista.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOS 11 i superiors
 • Android 4.4 i superiors
 • iOs 10.0 i superiors.
Idiomes: 
Català/Español/English

TANCA

Smou

App Smou

Ja ha arribat Smou, l’aplicació de Barcelona que t’ajuda a escollir quina és la millor manera de moure’t per la ciutat! Smou integra el servei d’apparkB i et permet pagar l’estacionament a les places Blaves i Verdes de l’AREA de manera àgil, còmode i sense esperes, sense haver d’anar al parquímetre i pagant només pel temps que utilitzes. Si estaves registrat a apparkB, utilitza smou amb el mateix usuari i contrasenya. Però amb smou pots fer molt més. Smou et mostra la ubicació dels aparcaments B:SM o els punts de recàrrega elèctrica Endolla Barcelona, així com l’oferta disponible i localització dels vehicles de mobilitat compartida, ja siguin bicicletes (Bicing), motos (Muving) o cotxes (Avancar i Drivy) i altre informació de servei, com els carrils bici. L’aplicació mostra tota aquesta informació en un mapa que pots personalitzar totalment, triant només els serveis de parking, sharing o electromobilitat que vulguis veure a cada moment. L’app smou estarà en constant evolució i anirà incloent nous serveis per adaptar-se a les teves necessitats, com l’accés i el pagament als aparcaments B:SM de forma ràpida i àgil

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 11.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors
Idiomes: 
Català/Español/English

TANCA

Joc Bicing

Icona Joc Bicing

Gaudeix del joc Bicing. Pedaleja i aconsegueix punts que podràs canviar. A més podràs:

 • Consultar el teu estat en el joc.
 • Comprovar el teu últim trajecte registrat.
 • Apuntar-te a reptes i desafiaments.
 • Consultar els rànquings mensuals.
 • Canviar els teus punts a la botiga virtual.
 • Gestionar la teva estació personal

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 12.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors
Idiomes: 
Català i castellà

TANCA

Zoo Barcelona

Icona App Zoo Barcelona

L’aplicació del Zoo de Barcelona permet als visitants del Zoo conèixer la seva localització dins el recinte mitjançant GPS per tal d’accedir als següents serveis:

 • Cercar Punts d’Interès: Permet obtenir la localització dels diferents punts d’interès dins el recinte, ja siguin animals, plantes, serveis, accessos, etc.
 • Conèixer Rutes: Donada la posició de l’usuari al parc, l’aplicació és capaç de mostrar-li la ruta per arribar a un POI seleccionat.

A més l’aplicació permet consultar informació de tots els POIs del parc: animals, plantes, monuments, etc., i proporciona informació sobre l’agenda del dia al Parc amb les activitats destacades, a les quals també es pot arribar amb les indicacions d’un enrutador.
Finalment l’aplicació també inclou una secció d’informació general del Zoo i un sistema d’alertes als usuaris.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • Android 4.0.3 i superiors
 • iOs 11.0 i superiors.
Idiomes: 
Català, Castellà i Anglès

TANCA

Palau Sant Jordi

Icona App Palau Sant Jordi

L’aplicació Palau Sant Jordi proporciona els següents serveis als visitants del Palau Sant Jordi de Barcelona per a que gaudeixin de la seva experiència al recinte:

 • Cercar localitat: L’usuari pot introduir la seva localitat i la aplicació indica en quina planta es troba i on és a un mapa del recinte gràcies a una xarxa de beacons instal·lada.
 • Cercar Punts d’Interès: Permet obtenir la localització dels diferents punts d’interès dins el recinte, ja siguin serveis mèdics, lavabos, merchandising, guarda-roba, accessos, etc.
 • Consultar l’agenda d’actes a l’Anella Olímpica (Palau Sant Jordi, Sant Jordi Club i Estadi Olímpic), amb descripció de cadascun d’ells i links a la venda d’entrades.
 • Consultar informació específica de la restauració del recinte.
 • Finalment l’aplicació també inclou una secció d’informació general del Sant Jordi: contacte, com vindre, preguntes freqüents i mapa del exterior.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 8.0 i superiors.
 • Android 4.3 i superiors
Idiomes: 
Català, castellà i anglès

TANCA

Punts d’interès de la ciutat

Icona web app PICS

Descobreix la ciutat i els seus barris amb aquesta nova aplicació web que mostra els principals punts d’interès de Barcelona. Espais naturals i urbans, museus i centres d’estudis i recerca per conèixer i situar al mapa de la ciutat. Endinsa’t en els deu districtes de Barcelona. ​

MOSTRA'N MÉS

Compatible amb: 
 • Dispositius Android: Chrome 55 i Android Browser 53
 • Dispositius iPhone i iPad: iOS Safari 10.2
 • Entorns Windows: Chrome 55 i Firefox 50
 • Entorns Mac OS: Chrome 55, Firefox 50 i Safari 10
Idiomes: 
Català, castellà, anglès i francès

TANCA

Comparteix aquest contingut