Vincles BCN

Icona App Vincles BCN

Aplicació per mantenir-nos en contacte amb les nostres persones grans. Permet fer videotrucades, enviar vídeos, fotografies i proposar trobades. Per activar-la, cal que la persona gran sigui membre del servei Vincles.

Gratuït
Compatible amb: 
 • Android 4.1 i superiors
 • iOS 8.0 i superiors
 • iOs 11.0 i superiors.
Idiomes: 
Català i castellà

TANCA

La Mercè - Festa Major de Barcelona

Icona app La Mercè

En aquesta aplicació trobaràs tota la programació de les festes de la Mercè que se celebren cada any al voltant del 24 de setembre, dia de la patrona de Barcelona. No et perdis cap activitat o concert, esbrina com s’hi arriba, i rep notificacions de qualsevol canvi.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 12.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors
Idiomes: 
Català, castellà, anglès i francès
Enllaços d'interès: 

TANCA

Trànsit

icona App Trànsit
3,6
300

Trànsit és una aplicació que ofereix als usuaris, a més d'una eina de consulta de l'estat del trànsit, la possibilitat de visualitzar totes les imatges d'algunes de les càmeres de trànsit de la ciutat de Barcelona. Aquesta aplicació inclou els serveis següents:

- Trànsit: mapa en el qual es representa el nivell de flux dels principals carrers de la ciutat, tant en la situació actual com en una previsió de 15 minuts.

- Càmeres: les càmeres apareixen ordenades segons la posició dels usuaris al mapa. Hi ha l'opció de marcar les càmeres preferides i veure-les a l'apartat corresponent.

- Preferits: apareixen al mapa les càmeres que els usuaris han afegit com a preferides per accedir-hi amb més rapidesa.

- Alertes: els usuaris seran informats a través de missatges pop-up (cada vegada que s'ingressi a l’app) de les possibles alertes de trànsit que tinguin lloc en aquell moment.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 12.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors
Idiomes: 
Català, castellà, anglès

TANCA

BCN Antimasclista

App BCN Antimasclista

L’aplicació BCN Antimasclista és una eina d’accés lliure i gratuït per a totes les persones que visquin, treballin, estudiïn o transitin per Barcelona.

El seu objectiu és conèixer millor les agressions i els assetjaments sexuals o sexistes que es donen a l’espai públic, el transport i els espais d’oci de Barcelona, per tal d’aconseguir més eficàcia en la prevenció i detecció de casos.

Disposa d’un sistema de geolocalització per comunicar de manera confidencial i anònima on s'ha patit alguna agressió o assetjament sexual o sexista.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOS 11 i superiors
 • Android 4.4 i superiors
Idiomes: 
Català/Español/English

TANCA

Smou

App Smou

Ja ha arribat Smou, l’aplicació de Barcelona que t’ajuda a escollir quina és la millor manera de moure’t per la ciutat! Smou integra el servei d’apparkB i et permet pagar l’estacionament a les places Blaves i Verdes de l’AREA de manera àgil, còmode i sense esperes, sense haver d’anar al parquímetre i pagant només pel temps que utilitzes. Si estaves registrat a apparkB, utilitza smou amb el mateix usuari i contrasenya. Però amb smou pots fer molt més. Smou et mostra la ubicació dels aparcaments B:SM o els punts de recàrrega elèctrica Endolla Barcelona, així com l’oferta disponible i localització dels vehicles de mobilitat compartida, ja siguin bicicletes (Bicing), motos (Muving) o cotxes (Avancar i Drivy) i altre informació de servei, com els carrils bici. L’aplicació mostra tota aquesta informació en un mapa que pots personalitzar totalment, triant només els serveis de parking, sharing o electromobilitat que vulguis veure a cada moment. L’app smou estarà en constant evolució i anirà incloent nous serveis per adaptar-se a les teves necessitats, com l’accés i el pagament als aparcaments B:SM de forma ràpida i àgil

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 11.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors
Idiomes: 
Català/Español/English

TANCA

Zoo Barcelona

Icona App Zoo Barcelona

L’aplicació del Zoo de Barcelona permet als visitants del Zoo conèixer la seva localització dins el recinte mitjançant GPS per tal d’accedir als següents serveis:

 • Cercar Punts d’Interès: Permet obtenir la localització dels diferents punts d’interès dins el recinte, ja siguin animals, plantes, serveis, accessos, etc.
 • Conèixer Rutes: Donada la posició de l’usuari al parc, l’aplicació és capaç de mostrar-li la ruta per arribar a un POI seleccionat.

A més l’aplicació permet consultar informació de tots els POIs del parc: animals, plantes, monuments, etc., i proporciona informació sobre l’agenda del dia al Parc amb les activitats destacades, a les quals també es pot arribar amb les indicacions d’un enrutador.
Finalment l’aplicació també inclou una secció d’informació general del Zoo i un sistema d’alertes als usuaris.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • Android 4.0.3 i superiors
 • iOs 8.0 i superiors.
Idiomes: 
Català, Castellà i Anglès

TANCA

Palau Sant Jordi

Icona App Palau Sant Jordi

L’aplicació Palau Sant Jordi proporciona els següents serveis als visitants del Palau Sant Jordi de Barcelona per a que gaudeixin de la seva experiència al recinte:

 • Cercar localitat: L’usuari pot introduir la seva localitat i la aplicació indica en quina planta es troba i on és a un mapa del recinte gràcies a una xarxa de beacons instal·lada.
 • Cercar Punts d’Interès: Permet obtenir la localització dels diferents punts d’interès dins el recinte, ja siguin serveis mèdics, lavabos, merchandising, guarda-roba, accessos, etc.
 • Consultar l’agenda d’actes a l’Anella Olímpica (Palau Sant Jordi, Sant Jordi Club i Estadi Olímpic), amb descripció de cadascun d’ells i links a la venda d’entrades.
 • Consultar informació específica de la restauració del recinte.
 • Finalment l’aplicació també inclou una secció d’informació general del Sant Jordi: contacte, com vindre, preguntes freqüents i mapa del exterior.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 8.0 i superiors.
 • Android 4.3 i superiors
Idiomes: 
Català, castellà i anglès

TANCA

Punts d’interès de la ciutat

Icona web app PICS

Descobreix la ciutat i els seus barris amb aquesta nova aplicació web que mostra els principals punts d’interès de Barcelona. Espais naturals i urbans, museus i centres d’estudis i recerca per conèixer i situar al mapa de la ciutat. Endinsa’t en els deu districtes de Barcelona. ​

MOSTRA'N MÉS

Compatible amb: 
 • Dispositius Android: Chrome 55 i Android Browser 53
 • Dispositius iPhone i iPad: iOS Safari 10.2
 • Entorns Windows: Chrome 55 i Firefox 50
 • Entorns Mac OS: Chrome 55, Firefox 50 i Safari 10
Idiomes: 
Català, castellà, anglès i francès

TANCA

Mapa Barcelona + Sostenible

Icona App Mapa B+S

Mapa interactiu amb les iniciatives i llocs d'interès amb valor ambiental i social de Barcelona. Es construeix de manera col·laborativa entre ciutadans, empreses, entitats i l'Ajuntament, i dona visibilitat a iniciatives i recursos per millorar l'entorn urbà, construir una estructura social més equitativa i inclusiva i enriquir el teixit comunitari i veïnal.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 9.0 i superiors.
 • Android 4.0.3 i superiors
Idiomes: 
Català, castellà i anglès

TANCA

Bicing

Icona App bicing

Aplicació amb informació actualitzada sobre la localització de les estacions i la disponibilitat de bicicletes. També podràs crear un perfil amb les teves estacions preferides o les estadístiques d'ús.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 11.0 i superiors.
 • Android 4.1 i superiors
Idiomes: 
Català i castellà

TANCA

Àrea DUM

Icona App Àrea DUM

Servei de B:SM i l'Ajuntament de Barcelona per estacionar a les àrees de distribució urbana de mercaderies (DUM). Substitueix l'antic disc horari i permet estacionar durant 30 minuts per fer tasques de càrrega i descàrrega. Avisa l’usuari sobre el temps i el lloc exacte d’estacionament i proporciona un extracte mensual d’operacions.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 9.0 i superiors.
 • Android 4.1 i superiors
Idiomes: 
Català i castellà
Enllaços d'interès: 

TANCA

Mobile ID - Identitat digital al mòbil

Icona app Mobile ID

Identifica't de manera segura i accedeix als serveis i tràmits dels ajuntaments i les entitats adherides. Podràs signar documents electrònicament amb totes les garanties legals.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 11.0 i superiors.
 • Android 4.0 i superiors
Idiomes: 
Català, castellà i anglès

TANCA

ONaparcar residents

Icona App ONaparcar residents

ONaparcar residents és el servei de B:SM i de l’Ajuntament de Barcelona per pagar a través d’una aplicació l’estacionament a les zones de residents de l’Àrea Verda de Barcelona. Amb ONaparcar residents ja no necessites la Targeta d’Àrea Verda física ni treure el tiquet al parquímetre per poder aparcar a la teva zona de resident. ONaparcar residents és gratuït i no té cap sobre cost per a l’usuari en comparació amb el parquímetre.

Fàcil, ràpid i converteix el teu mòbil en un parquímetre.

Com funciona ONaparcar residents?

Si el teu cotxe ja està donat d’alta a l’AREA, un cop baixada l’aplicació ONaparcar residents, pots començar a gestionar els tiquets d’aparcament de resident des de l’aplicació. Sense esperes, sense desplaçar-te al parquímetre i sense haver de deixar el tiquet dins el vehicle. Si tens més d’un vehicle, pots gestionar-los des d’un mateix usuari.

Amb ONaparcar residents pots ampliar tiquets des d’on siguis, recordar l’última posició en què vas activar l’estacionament, gestionar tiquets amb franges de dates personalitzables i disposar d’informació detallada de la tarifa i les bonificacions aplicades. A més, podràs pagar amb targeta bancària de manera totalment segura.

Des d’ONaparcar residents també podràs accedir a la resta d’aplicacions d’estacionament de B:SM: ApparkB, l’aplicació per pagar l’estacionament per minuts a les places blaves i verdes de la ciutat, i AreaDUM, l’aplicació per aparcar a les àrees de distribució urbana de mercaderies.

ONaparcar residents és un mètode de pagament alternatiu, opcional i voluntari que coexisteix amb el mètode tradicional de pagament per mitjà de parquímetres.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • Android 4.1 i superiors
 • iOS 9.0 i superiors
 • iOs 9.0 i superiors.
Idiomes: 
Català, castellà i anglès

TANCA

Comparteix aquest contingut