Agenda d'Arqueologia

15è Congrés de Restauració de mosaics – ICCM

15th Conference of the International Committee for the Conservation of Mosaics (ICCM)
Presentació d’abstracts fins el 15 de maig de 2024

On: Atenes Quan: Del 20 al 24 d'octubre de 2025

La propera conferència sobre Conservació de Mosaics, es celebrarà l’any 2025, a Atenes, Grècia, durant els dies del 20 al 24 d’octubre de 2025.

El congrés s’organtizarà amb la col.laboració de la Direcció de Conservació de Monuments Antics i Moderns del Ministeri de Cultura Helènic.

serà un punt de trobada dels professionals, estudiants dedicats a la preservació del patrimoni mosaïcista.

El tema de la conferència serà: “Conservació de Mosaics, desafiaments actuals i projectes futurs”. Reflecteix el nostre compromís d’abordar els problemes crítics als quals s’enfronta la comunitat de conservació-restauració. El nostre objectiu és explorar estratègies per afrontar amb eficàcia aquets reptes i compartir les millors pràctiques per salvaguardar el nostre valuós patrimoni mosaïcista.

La conferència serà a la ciutat d’Atenes, al  Technopolis City of Athens, un històric monument industrial, ara convertit en un hub cultural que encarna l’esperit de la rica història d’Atenes i la diversitat cultural de la ciutat.

Estem particularment interessats en donar la benvinguda a professionals joves i estudiants a la conferència, así com les seves perspectives i idees innovadores són essencials per al futur de la conservació de mosaics.

We are particularly interested to welcome young professionals and students to the conference, as their fresh perspectives and innovative ideas are essential in shaping the future of mosaic conservation. Fomentem la seva participació activa i les oportunitats de treball en xarxa per fomentar un entorn col·laboratiu orientat a garantir la sostenibilitat de la nostra professió.

Podeu descarregar el Primera Circular i crida d’articles aqui

Aquí, podeu deixar els vostres articles abans del 15 de maig de 2024

 

Tipus d'event
Conferència
On
Atenes
Quan
Del 20 al 24 d'octubre de 2025
Durada
5 dies
Enllaç al web
https://iccm-mosaics.org/conferences/athens-2025/

Compartiu l'article

  • Google +

Altres events