Agenda d'Arqueologia

El vi a l’antiguitat : economia, producció i comerç al Mediterrani

III Col.loqui Internacional d’Arqueologia romana

On: Museu de Badalona Quan: del 19 al 21 d'octubre de 2022

Els propers dies 19, 20 i 21 d’octubre el Museu de Badalona se celebrarà el III Col.loqui internacional sobre el vi a l’antiguitat.

Fa més de 20 anys del darrer Col·loqui del Vi a l’antiguitat celebrat al Museu de Badalona el 1998. La recerca sobre la producció del vi i la seva comercialització ha continuat, amb novetats significatives gràcies a l’adopció de metodologies modernes, desenvolupament de noves línies de recerca i sobretot, amb la incorporació d’una nova generació d’investigadors ben preparats.

Per aquesta raó, el Museu de Badalona amb la col·laboració dels centres d’investigació del seu entorn (ICAC, UB, UAB i MAC) organitza un nou Col·loqui del Vi a l’Antiguitat per tal de presentar nova informació i d’intercanviar mètodes, experiències i perspectives entre els investigadors internacionals dedicats a aquest apassionant món del vi antic.

Encara que vivim moments convulsos amb l’actual pandèmia, hem volgut tirar endavant amb el congrés (19-21 d’octubre de 2022) amb l’objectiu que les condicions futures ens permetin una trobada presencial sense impediments.

I hem volgut continuar la reunió perquè tal com diu Sèneca el Jove: “El vi renta les nostres inquietuds, esbandeix l’ànima fins al fons i assegura la cura de la tristesa”.

Comitè organitzador: Pepita Padrós, Clara Forn i Esther Gurri 

Comitè científicCésar Carreras, Montserrat Comas, Ramon Járrega, Verònica Martínez Ferreras, Victor Revilla i Joaquim Tremoleda

Podeu consultar el programa definitiu:

Tipus d'event
Congrés
On
Museu de Badalona
Quan
del 19 al 21 d'octubre de 2022
Durada
3 dies
Preu
Normal : 60€
Reduida : 30€
Correu de contacte
secretariacongresvi@museudebadalona.cat
Enllaç al web
https://www.museudebadalona.cat/el-vi-a-lantiguitat-congres-internacional-darqueologia/

Compartiu l'article

  • Google +

Altres events