Jornada d’estudis sobre la protecció d’interiors patrimonials

en col.laboració amb l’AADIPA i el COAC

On: COAC. Col.legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya

Quan: 15 de novembre de 2019

El Servei d’Arqueologia en col·laboració amb l’AADIPA, (Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni) / COAC (Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya), celebra el proper divendres 15 de novembre una jornada de reflexió i debat entorn de la protecció dels interiors patrimonials privats. Quines actuacions s’estan duent a terme a Barcelona? Com protegir els interiors no catalogats? Cal legislar, informar o educar?

Exposarem la situació actual a través de l’experiència de diferents agents -arquitectes, historiadors de l’art, conservadors-restauradors i col·leccionistes- i presentarem què s’està fent des de les administracions públiques per respondre al repte de protegir els interiors patrimonials.

Per tal d’ampliar la nostra visió, mirarem què s’està realitzant en àmbit internacional. Conclourem la sessió de comunicacions orals amb dues convidades que vindran de Bèlgica per explicar les propostes posades en pràctica per l’Agència Wallona del Patrimoni per respondre a aquest repte. Finalment, la trobada conclourà amb un debat obert a tots els assistents on esperem generar idees que col·laborin a protegir aquest patrimoni.

Podeu consultar el programa al següent enllaç: http://ajuntament.barcelona.cat/arqueologiabarcelona/mosaics/wp-content/uploads/2019/10/Jornadacoac_programa.pdf

 

 

Tipus d'event
Congrés
On
COAC. Col.legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya
Plaça Nova, 5. Barcelona
Quan
15 de novembre de 2019
horari
De 9 a 14 hores
Durada
1 dia
Preu
: Gratuit
Correu de contacte
mosaicdelmeubarri@bcn.cat
Enllaç al web
http://ajuntament.barcelona.cat/arqueologiabarcelona/mosaics/

Compartiu l'article

  • Google +

Altres events