Agenda d'Arqueologia

  • Fòrum Auriga

X Fòrum Auriga

del 17 al 19 d’octubre a Barcelona. El Servei d’Arqueologia de Barcelona farà una comunicació sobre les últimes descobertes d’època romana.

On: Universitat de Barcelona, Museu d'Arqueologia de Catalunay, Museu d'Història de Barcelona Quan: 17 al 19 octubre 2014

Els dies 17, 18 i 19 d’octubre es celebra el X Fòrum Auriga a Barcelona en el marc de la Capital de la Cultura Catalana 2014.

El divendres 17 està prevista la conferència inaugural, per tal de celebrar el desè aniversari d’aquestes trobades anuals interdisciplinàries dels professionals i interessats en el món antic i que hem celebrat sempre a la ciutat que ha desenvolupat la capitalitat cultural catalana, en tres estats europeus diferents.

Durant aquestes deu edicions, el Fòrum Auriga ha consolidat el format següent: el dissabte se celebren comunicacions de 15 minuts d’informació de les diferents línies de treball del món antic que s’estan duent a terme a Catalunya i diumenge es dedica a visitar el territori. Enguany afegim el divendres i el celebrem el mes d’octubre.

El Servei d’Arqueologia de Barcelona participarà amb la comunicació: Noves descobertes d’època romana a la ciutat de Barcelona, de Xavier Maese.

Es pot consultar el programa sencer: http://www.auriga.cat/images/docs/Xforum2.pdf

Tipus d'event
Congrés
On
Universitat de Barcelona, Museu d'Arqueologia de Catalunay, Museu d'Història de Barcelona
Quan
17 al 19 octubre 2014
Enllaç al web
http://www.auriga.cat/index.php/8-auriga/31-x-forum-auriga

Compartiu l'article

  • Google +

Altres events