• Avinguda del Tibidabo, 31. Casa Roviralta “El frare blanc”, arrimador
  • Sarrià-Sant Gervasi
  • Mosaic de rajola ceràmica
  • Segle XX
1 imatge | 1 participant
(Foto: A. Schulz)

(Foto: A. Schulz)

MOSAIC
Descripció: arrimador de l’escala i del vestíbul de l’edifici, situat a l’interior. El mosaic està realitzat amb rajoles de ceràmica esmaltada. La composició del cos de l’arrimador forma una trama disposada en diagonal de color marró amb peces verdes ornades d’una flor en relleu. La sanefa superior està formada per una faixa de color verd acabada per un bordó del mateix color que alterna peces llises amb peces amb flors en relleu.

Vestíbul de la casa Roviralta, entre 1889 i 1916 (Foto: J. Rubió i Bellver, Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya)
Vestíbul de la casa Roviralta, entre 1889 i 1916 (Foto: J. Rubió i Bellver, Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya)

Època: posterior a 1911, any de construcció de l’edifici
Autor: desconegut
Font de la informació: equip de redacció de l’Inventari participatiu – El mosaic del meu barri

EDIFICI
Arquitecte: Joan Rubió i Bellvé
Època: 1903-13; restauració-reutilització: 1986-89
Estil: Modernista
Ús original: residencial
Font de la informació: AJUNTAMENT DE BARCELONA. Portal d’Informació Urbanística. Casa Roviralta ‘El Frare Blanc’ [En línia].

MÉS INFORMACIÓ
AJUNTAMENT DE BARCELONA. Repositori Obert de Coneixement de l’Ajuntament de Barcelona. Casa Roviralta El Frare Blanc [En línia].
GENERALITAT DE CATALUNYA. Direcció General del Patrimoni Cultural. Cercador del Patrimoni Arquitectònic. Casa Roviralta [En línia].