Esteu aquí

Alumnes de l'IES Verdaguer visiten l'Arxiu dins el marc del projecte "En Residència"

    

L'Arxiu Fotogràfic ha rebut la visita aquest mes de gener de 2019 d'alumnes de l'IES Verdaguer que aquest curs duen a terme  el projecte artístic “En Residència”. En aquest projecte hi participen 15 alumnes de 1r d’ESO que ho han escollit com a assignatura optativa juntament amb la professora de Plàstica Míriam Lanzaco, l’Artista Adrian Schindler i dues persones de l’Associació A Bao A Qu.  En aquesta visita els alumnes han pogut visitar les dependències de l'AFB  i  han pogut veure originals d'època de fotografies del Parc de la Ciutadella.

Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona introdueix l'art contemporani als centres públics d'educació secundària a través del contacte directe i continuat d'un creador amb els estudiants.

Proposa als artistes que concebin una obra pròpia específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d'estudiants d'ESO, que participen en la ideació i realització de l'obra.  Al llarg de tot el curs, dins l'horari lectiu i amb l'acompanyament d'un equip de docents, els alumnes participen en la seva concepció i realització.

EN RESiDÈNCiA és un programa de l'Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d'Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l'Associació A Bao A Qu.