Esteu aquí

Adquisicions AFB

Ingressem periòdicament, mitjançant donació, transferència o compra, fotografies que van enriquint els nostres fons, provinents del fons de l’Ajuntament de Barcelona o bé de particulars, fotògrafs o fotògrafes, empreses o entitats. 

En la nostra política d’adquisicions són preferents les fotografies de Barcelona i d'esdeveniments o personatges que ajudin a reconstruir la història de la ciutat de qualsevol època.

Prioritzem fotografies d'autores i d’autors  originaris de la ciutat o que hagin desenvolupat bona part de la seva activitat professional en ella.

Quan rebem una proposta de donació, el primer que valorem és l’estat de conservació en què es presenten les fotografies i el seu contingut.

És important remarcar que acceptem només fotografies originals, és a dir, els originals de càmera i els tiratges de l’autor o de l’època.

Quan entra un fons fotogràfic a l'AFB abans de posar-lo a la consulta  pública, primer s'ha de condicionar i digitalitzar. Un cop fet això, ja es podrà cercar a través dels instruments de consulta de l'AFB.