Esteu aquí

No queden places taller Entre Tallers i Museus

No queden places taller Entre Tallers i Museus

Entre Tallers i Museus proposa redescobrir l’artesania i els oficis artesans als museus de la ciutat de Barcelona a través de masterclasses i demostracions pràctiques.

Ja no queden places per a la masterclass  de cianotípia d’aquest diumenge dia 6 de maig

Entre Tallers i Museus proposa redescobrir l’artesania i els oficis artesans als museus de la ciutat de Barcelona a través de masterclasses i demostracions pràctiques. Els propis artesans i artesanes treballaran en directe diferents disciplines vinculades als fons i col·leccions dels museus. Activitat organitzada per l’ICUB i l’A-FAD.

L’ activitat en la que col·labora l’ Arxiu Fotogràfic de Barcelona es durà a terme al claustre del Convent de Sant Agustí (Comerç, 36) el diumenge 6 de Maig en dues sessions: d’11.00h a 12.15h i de 13.00 a 14.15h.

Activitat gratuïta amb un aforament limitat en cada sessió. És obligatori fer la reserva prèvia de places per poder accedir a l’activitat. Inscripcions: arxiufotografic@bcn.cat

Masterclass pràctica de cianotípia a càrrec de Kind of Cyan. Reivindiquen el fer artesanal i natural enfront l’era digital, recuperant un dels processos més antics de la història de la fotografia.

Demostració de la tècnica de la cianotípia, impressió d’imatges a partir de materials fotosensibles gràcies a l’acció de la llum solar.

 

Més  informació: www.tallersobertsbarcelona.cat/entretallers