XVII Congrés d’Història de Barcelona. Salut i ciutadania a Barcelona. Segona circular

XVII Congrés d’Història de Barcelona. Salut i ciutadania a Barcelona. Segona circular

Segona circular del XVII Congrés de Barcelona

L’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona presenta una nova edició del Congrés d’Història de Barcelona, que tindrà lloc els dies 24 al 26 de novembre de 2021.

El congrés arribarà, així, a la seva dissetena edició, fidel a una trajectòria de trenta-vuit anys de congressos d’història urbana sobre Barcelona.

Enguany, el tema escollit per al congrés serà el que recull el títol “Salut i ciutadania a Barcelona”, volent contemplar un aspecte de la història de la nostra ciutat que, amb mirades de llarg abast cronològic i transversals, ens permeti debatre sobre com el passat a Barcelona ha viscut els àmbits relacionats amb la sanitat dels seus ciutadans, i com, alhora, aquestes reflexions poden aportar noves perspectives a la llum dels temps que estem vivint.

Amb aquest objectiu, donem a conèixer la segona circular del Congrés, en la que podeu veure com s’articularà en cinc períodes històrics a partir de deu especialistes i taules rodones que emmarcaran els debats, enriquits per la introducció de les comunicacions.

consultar la segona circular