"El Clot fotografiat": un itinerari a partir del fons d'Esteve Bosch

"El Clot fotografiat": un itinerari a partir del fons d'Esteve Bosch

Relats revelats. El dissabte 16 d'octubre, a les 11 h, farem un recorregut pel barri del Clot. Inscriviu-vos-hi!

Tot coincidint amb la itinerància de l’exposició “Relats revelats. Els fons fotogràfics dels Arxius Municipals de Districte” pel Centre Cultural La Farinera del Clot, us proposem l’activitat “El Clot fotografiat“, un itinerari dut a terme per la comissària de l’exposició, Marta Delclòs, a partir del fons documental del fotògraf Esteve Bosch, conservat a l’Arxiu Municipal del Districte de Sant Martí.

Aquest recorregut recupera la mirada i la memòria del fotògraf amateur i veí del Clot, Esteve Bosch Ribas, a partir d’aquells llocs del barri que van formar part de la seva trajectòria vital i familiar, els quals va documentar àmpliament entre els anys 1920 i 1970. Es tracta d’un itinerari que conjuga passat i present, en el qual les fotografies d’arxiu dialoguen amb el passeig urbà, per descobrir també quina ha estat la transformació del territori al llarg del temps.

L’itinerari “El Clot fotografiat” tindrà lloc el proper dissabte, 16 d’octubre, a les 11 h (es preveu que tindrà una durada d’una hora). El punt de trobada és el carrer Gabriel Galán cantonada amb avinguda Meridiana. Si hi esteu interessats/ades, us hi podeu inscriure a través del següent enllaç. Us hi esperem!