Recursos didàctics

Col·lecció “Conèixer el Districte de Sants-Montjuïc”

 1. Tatjer, Mercè; Vallès, Cristina. El creixement urbà. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 1993.
 2. Fernández, Magda; López, Maria Dolors. La industrialització. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 1993.
 3. Hernández, Francesc Xavier; Vallès, Cristina. Pagesos i menestrals: la vida al districte abans de la industrialització. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 1994.
 4. Vilanou, Conrad; Oller, Rosa. L’esport. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 1994.
 5. Cartañà, Jordi; Romo, Àngel. Els jardins i els parcs. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 1995.
 6. Garcia, Roser; Fabra, Josep. El Poble-sec. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 1996.
 7. Pérez, Jaime; Caballero, Pablo. La Zona Franca. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 1996.
 8. Carreras, Carles; Vallès, Cristina. Sants fa cent anys: el municipi abans de l’annexió. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 1997.
 9. Huertas, Josep M.; Andreu, Marc; Montané; Maria. Magòria, Font de la Guatlla i la Bordeta. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 1998.
 10. Enrech, Carles; Clamosa, Lídia; Raurell, Frederic. Hostafrancs. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 1999.
 11. Ortega, Jordi; Tiell, Margarida; Armentano, Núria. Els mercats. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 2000.
 12. Alberch, Ramon; Arregui, Iñaki; Burguillos, Núria; Cartañà, Anselm; Giménez, Maite; Serchs, Jordi. L’Arxiu. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 2001.
 13. Ortega, Jordi. Els transports. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 2003.
 14. Sanromà, Joan; Pardo, F. Xavier. El ferrocarril. Ajuntament de Barcelona, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, 2006.