Parc tecnològic FAB LAB

L’Ateneu de Fabricació del Parc Tecnològic és un espai ubicat al Parc Tecnològic de Nou Barris (Barcelona Activa), que té la missió de fomentar el desenvolupament de les indústries avançades. Dins d’aquest context, l’ateneu proporciona un espai d’aprenentatge en fabricació digital per a la innovació social i pedagògica, amb l’emprenedoria com a temàtica transversal.

Àrees d'especialitat

Els objectius de l’Ateneu se centren a crear ponts entre la fabricació digital i la comunitat educativa, des dels infants i joves fins al teixit comunitari del barri; també es vol potenciar l’Ateneu com a punt d’innovació tecnològica i educativa. Cal que sigui un espai per avançar cap a la transformació social a través de les noves tecnologies com a eines per solucionar reptes i problemàtiques quotidianes o comunitàries.

L’Ateneu ofereix formacions especialitzades a la comunitat docent, capacita la comunitat educativa a través del desenvolupament de visites i activitats sobre fabricació digital per a infants i joves, tant provinents de centres educatius com d’entitats, i dona suport a la ciutadania a l’hora de dissenyar i materialitzar projectes.

Horari i dades de contacte

C/ Marie Curie, 8-14
08042 Barcelona

Telèfon: 93 291 77 77

Perfil d' Instagram: /afabparctecnologic

Horari d’atenció al públic:

  • Dimarts, dimecres i dijous de 10 a 14h i de 15 a 18h (cal reservar cita prèvia per correu electrònic)
  • Portes obertes setmanals: Dijous de 15 a 16:30h (cal reservar cita prèvia)

Contacta amb nosaltres segons la teva finalitat:

 

 Àmbit educatiu    Àmbit ciutadà 

Equip

Clara Borràs: Coordinadora

Agenda Parc Tecnologic