La Beckett programa una tardor de lectures dramatitzades de textos de Sanchis Sinisterra

..
27/09/2023 - 21:06 h

Prenent com a referència la “Tardor Pinter” que José Sanchis Sinisterra va organitzar l’any 1996, la Sala Beckett ha volgut programar aquest 2023 una “Tardor Sanchis“, amb espectacles, lectures dramatitzades i altres activitats que mostraran la influència en el teatre català i espanyol contemporanis de la trajectòria del dramaturg i director d’escena valencià.

Les lectures dramatitzades es concentraran sobretot en el mes d’octubre. El dia 3 es podrà seguir el text Bartleby, el escribiente, en aquest cas de Herman Melville però que Sanchis va adaptar. Una setmana més tard es farà la lectura dramatitzada de Perdida en los Apalaches, sota la direcció de Mario Gas. El dia 16, i amb la batuta de Sergi Belbel, pujarà a l’escenari Una artista del sueño. I el dia següent es podrà veure la lectura dramatitzada de Correr tras un ciervo herido (Ensamblaje), lectura que dirigiran el mateix autor i Aina Tur. Ja al novembre, en concret dilluns 27 i amb direcció de Ramon Simó, es llegirà El cerco de Leningrado, una de les obres més conegudes i representades de Sanchis Sinisterra.

Mercè Arànega, Vicky Peña, Jordi Boixaderas, Nausicaa Bonnín, Joan Carreras o Bàrbara Mestanza són només algunes de les actrius i alguns dels actors que interpretaran les lectures. Les entrades es poden comprar anticipadament.

Més informació, en aquest enllaç.