Inici / Espai Avinyo / Actualitat de l'Espai Avinyó
Kim Hernández, Jing Zhu i Heidi Ramirez

Oh My Goig!: un retrat plural de la joventut i sexualitats de la ciutat

22/11/2021 - 16:03

Un debat en clau intercultural amb Kim Hernández i Jing Zhu, dues joves asiàticdescendents, que treballen i participen críticament en la sèrie de ficció 'Oh My Goig!'.

Llengües afirmades: ecosistemes plurilingües

03/11/2021 - 11:52

Reflexions sobre quin lloc ocupa el plurilingüisme a Barcelona des de la vivència d’en Baharu Dembaga, Dunia Saleh i Isa Zhang Yim, participants de l'última campanya del Programa BCN Interculturalitat, enfocada en el plurilingüisme a la ciutat.

Xavi Muñoz Soriano

L’ENTREVISTA | Xavi Muñoz Soriano: “En l’àmbit jurídic, el servei d’interpretació no es presta en qualitat, sinó en els mínims estàndards de necessitat”

09/11/2021 - 13:00

En Xavi és advocat, especialitzat en dret penal, tot i que també ha treballat temes d'estrangeria. En totes dues especialitats, moltes vegades s’ha trobat defensant persones migrades que no entenen ni l'idioma ni la cultura de l'àmbit jurídic.

Àgora musical: Ikram Bouloum

Ha-bb5: eines per transcendir els estereotips de gènere, racials i de classe a la pista de ball

03/11/2021 - 11:28

Un diàleg sobre l'àlbum EP de la polifacètica artista Ikram Bouloum que construeix narratives musicals obertes a la diversitat d'imaginaris i sentiments a la música electrònica de ball contemporània.

Comparteix aquest contingut