Inici / Espai avinyo / Actualitat de l'Espai Avinyó

Visita l’exposició 'Guinea: el franquisme colonial'

27/11/2019 - 13:25

La mostra explica com el règim franquista va imposar a la colònia de Guinea Equatorial la ideologia nacional-catòlica. En aquest territori la dictadura franquista va veure agreujada una situació marcada pel racisme.

Foto de Nadine Targiel

L'ENTREVISTA | Marc Ayza: "En els festivals que s'autoanomenen de música negra només hi participen grups blancs i l'únic negre és el del cartell"

26/11/2019 - 12:52

Conversem amb Marc Ayza per seguir reflexionant al voltant dels temes que va tractar el passat mes de setembre a l'activitat 'Barcelona en clau de Jazz', organitzada per l'Espai Avinyó i el Centre Cívic de la Sagrera "La Barraca".

Consulteu la programació de l'Espai Avinyó pel quart trimestre de 2019

27/09/2019 - 12:43

Acabem l’any amb una variada oferta que inclou xerrades, tallers, música, itineraris... Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscriure's prèviament.

L'ENTREVISTA | Roberto Fratini: “Seria més assenyat culturalment pensar que existeixen temporalitats diferents que coexisteixen”

18/09/2019 - 12:37

Dramaturg i professor de teoria de la dansa a l'Institut del Teatre, Roberto Fratini va ser un dels participants a l'espai de diàleg de l'activitat 'AM I BRUCE LEE', organitzada per l'Espai Avinyó el passat 4 de juny.

Comparteix aquest contingut