Inici / Espai avinyo / Exposicions interculturals

En aquest apartat, trobareu les diferents exposicions amb mirada intercultural elaborades des de l'Espai Avinyó-Llengua i Cultura.

Si sou una associació, equipament, centre educatiu o entitat de la ciutat les podeu sol·licitar de manera gratuïta enviant un correu electrònic a espaisinterculturals@bcn.cat.

Aquest catàleg s'anirà actualitzant amb noves produccions.

 

  Amb motiu del centenari del naixement de Raimon Panikkar, l’Espai Avinyó-Llengua i Cultura organitza una exposició centrada en la seva vocació intercultural, plurilingüe i transdisciplinària.

  Nascut en una família indocatalana de la Barcelona de fa un segle,...

  Exposició de visió crítica i curosa sobre com es mostra la diversitat cultural en els mitjans de comunicació.

  Ens permet reflexionar al voltant de la imatge que es projecta des dels mitjans de comunicació envers la diversitat, que pot ajudar a crear una opinió...

  Les noves generacions de joves viuen en una adaptació constant als nous reptes del seu context, un context en el qual les dificultats no són les mateixes d’ahir.

  Així mateix, aquest ha propiciat el naixement de tota una nova generació de projectes de persones...

  • #ASIABCN

  #ÀSIABCN és una exposició que neix a través d’una pàgina web elaborada per Casa Àsia que ens permetrà conèixer a persones d’origen asiàtic que han decidit fer de Barcelona la ciutat on viure, treballar, aprendre, créixer...

  La presència de persones d’origen...

Comparteix aquest contingut