Inici / Espai Avinyo / Programació / Àgora musical: Ikram Bouloum
23/10/2021
16:30h
a l’àgora musical de la Plaça Reial

Compositora, periodista, DJ i cantant. Ella és la polifacètica Ikram Bouloum, artista d'arrels catalanes i amazigues que ens parla del xoc cultural entre Orient i Occident des de la intimitat de l'entramat identitari. Amb Ha-bb5, Bouloum debuta com a cantant i compositora amb un recopilatori musical que posa en diàleg els sons tradicionals del Magreb i l'electrònica més contemporània. Prenent com a escenari l'Àgora musical de la Plaça Reial, us convidem a obrir la plaça al diàleg per conèixer les facetes i aliances que han construït les narratives sonores de l'artista.

Un treball de recerca delicat i personal que ens portarà a reflexionar sobre els estereotips presents en gèneres musicals com l'electrònica o la música tradicional magrebí, així com sobre quins són els privilegis que delimiten la selecció i curatoria musical en el context de la ciutat de Barcelona.

Amb:: 

Ikram Bouloum (1993) és una força d'impulsió artística en moltes direccions, de pares marroquins i nascuda a Torelló (Catalunya), Ikram fa deu anys que viu a Barcelona, ​​on s'ha desenvolupat com agitadora cultural participant en la programació i investigació de nombrosos projectes i punxant en gran part de clubs i festes de la ciutat. Les seves sessions es conceben com una forma de narrativa, un tipus de literatura sonora, i la seva utopía de club és un espai polifònic on moltes veus són representades alhora.

Col·labora:: 

l'Àgora Rambles de la línia cultural del projecte de Transformació de Les Rambles.

Comparteix aquest contingut