Inici / Espai Avinyo / Programació / Criquet jove femení
20/09/2022
18:00h
Escola Eduard Marquina (Carrer Jaume Huguet, 22)

espaisinterculturals@bcn.cat

El criquet és un dels esports més populars entre les comunitats asiàtiques que viuen a Barcelona. El 13 d'abril de 2018 es va dur a terme el primer partit de criquet femení a la ciutat. Des d'aquest moment fins a l'actualitat, s'ha reivindicat el criquet femení, no només com un espai on practicar esport, sinó com un espai de cures, de confiança i d'intercanvi. Tanmateix, el criquet encara no compta amb suficients espais públics específics per poder gaudir d'aquest esport.
 
A partir d'una taula rodona amb algunes representants dels equips de criquet de la ciutat, abordarem la situació actual que viu aquest esport en relació amb l'espai públic, i reflexionarem sobre quines són les barreres amb les quals ens trobem a l'hora de poder gaudir de formes diverses de lleure. En la segona part de l'activitat, durem a terme un taller participatiu on podrem aprendre, jugar i compartir al voltant del criquet.
Amb:: 
  • Isha Amar Kusar: monitora de criquet femení i estudiant.
  • Naraib Safdar Begum: monitora de criquet femení d'origen pakistanès.
Dinamitza:: 

Criquet Jove a BCN: Projecte d'educació a través de l'esport amb perspectiva intercultural, de gènere i posant l'èmfasi en la transmissió de valors. El criquet com a motor d'intercanvi.

Comparteix aquest contingut