Inici / Espai avinyo / Programació / Makha Diop: Un ritual

Performance

Prenent com a punt de partida el projecte del mural a Makha Diop al Raval, l'Espai Avinyó proposa celebrar la performance "Un ritual": un escenari de trobada on construir un relat escènic i en diàleg amb la seva obra, ressonant amb les aportacions artístiques de la diàspora africana a la ciutat.

L'artista senegalès Makha Diop (Thiès, 1956 - 2020) va ser pintor a la Rambla de Santa Mònica des de 1980, artista de l’Escola de Dakar i activista pels drets humans. Enguany, a petició de familiars i de la comunitat senegalesa de Barcelona, es realitzaran a la ciutat una sèrie d'activitats per commemorar la seva figura i el seu treball, on podem conèixer el vessant humanista de l'artista i les seves aportacions en la difusió de l'art africà.

Amb:

Nêga Lucas: artista, cantant, compositora, actriu, performer, periodista, poeta, realitzadora audiovisual i membre fundadora del col·lectiu Tinta Negra. El seu treball uneix cos, paraules i sons.

Maisa Perkartista polifacètica i enèrgica que combina la poesia, la fotografia, la dansa, el teatre físic-sensorial i la performance en el seu treball artístic i en col·lectiu.

Dinamitza:

Tinta negra: col·lectiu d'actrius, actors i creadorxs escèniques de la diàspora negra a Catalunya, creat l'any 2018 a Barcelona.

Col·labora:

Associació cultural Fils Makers.

 

Dia: dijous 6 de maig

Hora: 18.30 h

Lloc: Ateneu del Raval (Carrer de la Reina Amàlia, 3)

Inscripcions: espaiavinyo@bcn.cat

Comparteix aquest contingut