Mhob Khmer

  • 21/10/2023
  • 11:00 h - 13:30 h
  • Centre Cívic El Sortidor (Plaça del Sortidor, 12)
  • Més informació i inscripcions: espaiavinyo@bcn.cat

Les receptes culinàries de Cambodja contenen una mescla única de sabors i colors que realcen els ingredients naturals utilitzats com la galanga, l'all, el xalot, l'herba de llimona, la cúrcuma o la fulla de llimar Kaffir, entre d'altres. Aquestes receptes s'han heretat generació rere generació majoritàriament a través de l'escolta, sobrevivint als canvis històrics del territori, i entrant en contacte amb influències diaspòriques molt variades.

Quins són els reptes de conservació i evolució que tenim quan heretem una recepta culinària? Quina és la nostra relació amb els ingredients que fem servir a la cuina? Com fer de la cuina un espai col·lectiu i actiu en escolta i conversa?

A través d'un taller de cuina enfocat en la gastronomia cambodjana i els seus sabers, abordarem aquestes qüestions, parlarem de la importància del "Kroeung", de les influències diaspòriques, i de relació entre sabors i usos en l'entorn culinari.

Amb:

  • Sithy Saem: va néixer als anys vuitanta al nord-est de Cambodja. Tallerista i intèrpret.


Col·labora: