Inici / Espai Avinyo / Programació / (Ràdio)grafies de barri | El Carmel
09/12/2021
18:00h
Boca Ràdio FM

La diversitat de formes d’estar, nocions i usos que veïns i veïnes que cohabiten la ciutat fan de l’espai públic, és un indicador més de la pluralitat que caracteritza la ciutat a través dels seus barris. 

Fruit d’un procés de creació radiofònica amb mirada jove, el cicle (Ràdio)grafies de barri pretén ser altaveu de les diverses realitats dels barris de la ciutat i d’experiències situades entorn de l’espai públic. En aquesta ocasió, ens aproparem a la vida urbana del Carmel per tal de veure quins usos, dificultats i reptes trobem a l'hora de generar espais de relació intercultural que posin en el centre el respecte a les diverses formes d’habitar-los.

Amb:: 
  • Mercedes Saya. Redactora i comunicadora, dinamitzadora o "joker" de teatre fòrum. És co-fundadora de Pai Pai Mag, una revista digital per a la diàspora asiàtica i integrant de Catàrsia.
  • Oyidiya Oji Palino. Data scientist i analyst, participant de la peça de teatre fòrum "Tan sutil como cotidiano" i integrant de Catàrsia.
  • Marta Huanling Pascual López. Estudiant de màster en cinema fantàstic i ficció contemporània. Integrant de Catàrsia, participant de la peça de teatre fòrum "Tan sutil como cotidiano" i del programa de formació de la federació CORA - Coordinadora d'associacions d'adopció i acollida.​

Comparteix aquest contingut