Inici / Espai Avinyo / Programació / Ressonàncies | Besòs
22/06/2022
18:00h
Antena de l’Espai Avinyó a la XRCB: https://xrcb.cat/ca/radio/espai-avinyo/
A la primavera 2022, us convidem a connectar amb Ressonàncies, el format de creació radiofònica de l'Espai Avinyó. Un podcast itinerant des del qual entrar en contacte amb agents i iniciatives, en clau intercultural, de la ciutat.
Cada capítol del podcast s'apropa a un barri a través d'una (ràdio)grafia: entrevista a peu de carrer.
 
Aquest cop, 'Ressonàncies' s'allotjarà al Besòs, des d'on podrem gaudir d'entrevistes amb recomanacions literàries, musicals, audiovisuals i de propostes d'activitats en connexió amb les iniciatives que mouen al barri, de la mà de la programació de l'Espai Avinyó i del calendari de celebracions d'aquesta temporada. 
 
 
Amb:: 
  • Mercedes Saya: Redactora i comunicadora, dinamitzadora o "joker" de teatre fòrum. És cofundadora de Pai Pai Mag, una revista digital per a la diàspora asiàtica.
  • Oyidiya Oji Palino: Data scientist analyst.
  • Marta Huanling Pascual López: Estudiant de màster en cinema fantàstic i ficció contemporània. Participant de la peça de teatre fòrum "Tan sutil como cotidiano" i del programa de formació de la federació CORA - Coordinadora d'associacions d'adopció i acollida.

Totes tres formen part de Catàrsia, col·lectiu de persones de procedència asiàtica originat a Barcelona el 2018, que sorgeix de les confluències d'inquietuds, experiències i vivències. Una associació activista antiracista, anticolonial, feminista i anticapitalista. Vol incidir a través de l'art (artivisme) i l'educació en la transformació social, especialment enfocat a les joves. Treballa temes relacionats amb el racisme social i estructural, els imaginaris colonials, el feminisme interseccional i la identitat.

Comparteix aquest contingut