Ressonàncies | Les Rambles

  • 14/09/2023
  • 18:30 h - 20:00 h
  • Punt de trobada: Mercat de La Boqueria (La Rambla, 91)
  • Inscripcions: espaiavinyo@bcn.cat

Les Rambles és un espai tant dens com atractiu. Com travessar-la tenint en compte les diferents veus dels qui l'habiten?

En el marc de la programació de la Línia Cultura Rambles 2023, 'Ressonàncies', el pòdcast itinerant de l'Espai Avinyó, us convida a conversar mentre caminem el tram que va de la Boqueria al Portal de la Pau, en direcció al port. Des de la carnissera de tota la vida fins a les estàtues vivents ens ajudaran a configurar les ressonàncies d'aquest lloc tan emblemàtic per a la ciutat, les seves capes i passejos.

Amb:

Ruta de autor és una parella artística composta per Aymara Arreaza R. i Lorena Bou L. Combinen un ventall de disciplines per a investigar la ciutat i els espais naturals habitats. Les línies dels seus interessos es creuen amb la recerca del context, la història urbana, la literatura, les perspectives decolonials, la cultura visual, els relats de carrer que s'alimenten de la percepció i l'experiència de caminar. En una paraula, la seva pràctica és transdisciplinària. Ruta de autor, és el seu projecte de creació, que compaginen amb la docència, en el cas d'Aymara, i l'edició de llibres és el terreny on s'exerceix Lorena. Troben en els diàlegs i en el fet de caminar formes per a activar nous relats travessats per les seves experiències.


Col·labora: